Kolačići

Izmena akta o elektronskim komunikacijama, koji je na snazi od 2013 godine, obezbeđuje nova pravila u skladu sa korišćenjem kolačića i sličnih tehnologija za skladištenje informacija ili pristupu informacija na korisničkom računaru ili mobilnom uređaju. Kolačići nisu nešto novo i akt se odnosi samo na korisnike koji posećuju veb sajt i dali su saglasnost i informisani su o načinu korišćenja kolačića.

Šta su kolačići?

Naš veb sajt može skladištiti kolačiće na pretraživaču Vašeg računara. Kolačići su mali tekst fajlovi koji obezbeđuju korišćenje podataka onoliko puta koliko korisnik pojedinačno poseti naš veb sajt i ono za šta su on ili ona zainteresovani tokom posete našeg sajta. Kolačići ne sadrže podatke koji omogućavaju ličnu identifikaciju, ali ako vi takve informacije Vašom slobodnom voljom dostavite, na primer tokom registracije, oni mogu biti povezani sa kolačićima.

Vi uvek imate opciju da prihvatite ili odbijete korišćenje kolačića. Većina pretraživača automatski prihvataju kolačiće ali vi ste u mogućnosti da promenite podešavanja tako da Vaš računar odbija kolačiće ili da Vas upozori pre nego što se kolačići uskladište.

Kliknite na ime Vašeg pretraživača za informacije o podešavanju kolačića:

Korišćenje kolačića na našem sajtu

Naš sajt koristi kolačiće isključivo za naše potrebe; za razlikovanje korisnika, beleženje njihovog broja i za poboljšavanje korisničkog iskustva. Mi koristimo širom sveta korišćen Google Analytics tool. Više o tome možete pročitati na Google Analytics cookies klikom na ovaj link.

Naš veb sajt takođe koristi kolačiće koji Vam obezbeđuju bolje korisničko iskustvo pamćenjem Vaše registracije ili Vašim logovanjem na našem veb sajtu, podatke za pristup online forumima, artikle dodatih u potrošačku korpu, poslednje pregledan artikal i Vašu saglasnost za korišćenje kolačića.

Podaci prikupljeni korišćenjem kolačića neće biti otkriveni trećim licima.

Želim da izbrišem sve kolačiće koji su uskladišteni na mom računaru.

 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.