Dosadašnji rezultati i zastupanje poslovnih partnera nas obvezuje da implementiramo uvek savršena rešenja.

 
 
 
 
 
 

O kompaniji

Kompanija CMC Group d.o.o. je osnovana 1990 godine kao specijalizovana kompanija u sistemu CMC Grupe (osnovane l. 1989) za područije:

 • Tehnična podrška projektovanju, implementacija i održavanje mernih, kontrolnih i regulacijskih sistema za tehnološke procese.
 • Ugradnja i održavanje vodovodnih, grejnih i gasnih sistema.
 • Inženjerska podrška, ugradnja i servis opreme za pripremu pitke i tehnološke vode i prečišćavanje otpadnih voda.
 • Tehnična podrška, montaža i servis vodomera, merača toplotne energije i daljinskih sistema očitavanja merača.
 • Nabavka, ugradnja i održavanje zasuna, leptirica, hidrauličkih regulacionih venta i ostalih vodovodnih armatura.
 • Zastupanje, distribucija i trgovina na veliko.

Aktivnost kompanije je od samog početka u bliskoj vezi sa vodom. U samom početku je kompanija dobavljala cevi od nodularnog livenog gvožđa, fazonske komade, ventile i ostale armature, vodomere, merače pretoka, pritiska i nivoa, kao i opremu za analizu kvaliteta vode u javnim vodovodnim mrežama, industriji i privatnom sektoru.

Tokom godina, ponuda rešenja se proširila i na isporuke merača toplotne energije, sisteme daljinskog očitavanja, aplikacije za filtriranje i čišćenje vode, specijalizovane gume za zaptivanje za sve vrste medija, mehaničke sisteme spajanja itd.

 
 
 

Ugradnja i održavanje

Sa sticanjem iskustva i znanjem i zbog sve više specifičnijih zahteva tržišta u kompaniji se razvio celovit projektni pristup klijentima, koji pokriva učestvovanje u pravljenju sistema kao i ugradnju i održavanje svakog nabavljenog komada opreme. Sa našom ekipom stručnjaka i servisera omogućujemo izvođenje vodovodnih i grejnih sistema, mernih i nadzornih aplikacija i održevanje i podršku kroz ceo vek trajanja proizvoda.

 
 
 

Stabilan rast i razvoj

Godine 2001 su se našim kompanijama u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Heceegovini pridružile kompanije u Srbiji i Crnoj Gori. Godine 2004 smo u indutrijskoj zoni Zapolje u Logatecu otvorili novi distribucijski i servisni center sa velikm skladišnim prostorom i radionicom. Grupi su se 2005 i 2006 godine pridružili CMC Priština, Sofija i Tirana.

Rezultati poslovanja i zastupanje naših poslovnih partnera nas obvezuju da se dalje razvijamo i širimo našu ponudu, sa jedne strane kao i ka stalnom ispunjavanju i edukaciji zaposlenih u kompaniji sa svrhom obezbeđivanje rešenja za čak i najsofisticiranije primene.

 
 
 

Naša vizija je ponuditi našim klijentima:

 • Visok nivo kvaliteta usluga
 • Širok asortiman kvalitetnih proizvoda
 • Saradnja sa visoko kvalifikovanim i profesionalnim osobljem
 • Praćenje tržišta i zahteva kupaca
 • Širok spekter rešenja za brojne aplikacije

Ekipa CMC Group

 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.