Jasni ciljevi i odlična implementacija rešenja su osnova za usprešnu realizaciju projekata.

 
 
 
 
 
 

Projekat Drinkadria

Projekat Drinkadria

01.04.2015

Uspešno smo završili građevinske, mašinske i elektro radove za ugradnju 22 tačaka za merenja protoka i pritiska / nivoa u sklopu projekta "Nabavka i ugradnja merača protoka i pritiska ili nivoa, telemetrijske opreme i "GPRS" prenos podataka od mernih mesta u sistem SCADA sa njegovo nadgradnjom u okviru projekta Drinkadria" kot del Jadranskega čezmejnega projekta IPA.

Realizacija projekta je kompaniji CMC Group je takođe bila poverena na osnovu predhodno uspešno završenih projekata za nadzor vodovodne mreže u Ljubljani, Domžalama i Logatcu. Ceo projekat je bio zajedno sa nabavko cele opreme završen u samo dva meseca.

Kot zanimivost je projekt predvideval, da se na več točkah merilniki pretoka "vkopljejo" brez vodovodnega jaška. Merači pretoka Aquamaster, proizvođalča ABB, su bili izbrani kao najbolje rešenje za takvu ugradnju. Opcija napajanja pomoću obnovljivog izvora na konverteru merača protoka je nudila najbolju jednostavnu integraciju u sisteme sa solarnim ili mrežnim napajanjem.

Na projektu smo učestvovali sa više podizvođača iz cele Slovenije, kojima se ovom prilikom ponovo zahvaljujemo na saradnji.

 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 

Aktuelno

 
 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.