Jasni ciljevi i odlična implementacija rešenja su osnova za usprešnu realizaciju projekata.

 
 
 
 
 
 

Obnova bazenske tehnike Tivoli

Obnova bazenske tehnike Tivoli

01.07.2012

Zajedno sa partnerskom kompanijom DARRTECH d.o.o. smo uspešno završili I. fazu projekta obnove bazenske tehnike zatvorenog školskog bazena u Tivoliju. Radovi su obuhvatali kompletno obnovu i zamenu pritisne, prelivne i odvodne instalacije, kompenzacijske posude i pranje bazena, zamenu filtracije i kompletnog sistema za kontrolu, analizu i pripremu bazenske vode.

Posebnost projekta je upotreba tehnologije čiščenja pomoću postupka ultrafiltracije, koji prvi takav primer u javnim bazenima. Pored visoko kvalitetnog sistema ultrafiltracije i pred filtracije, ugrađena je glavna pumpa sa rekuperacijom toplote, za pripravo komprimovanog vazduha se uporablja vijačni kompresor, sve hemijske analize su izvedene sa opremom Siemens (Wallace Tiernan). Nadzor i upravljanje celog sistema je potpuno automatizovano i uključuje sve sigurnosne elemente, koji garantuju optimalan rad u željenim parametrima.

U II. fazi, koja se izvodila posle obnove opreme sportskog bazena, instalirana je oprema za tretman otpadne vode iz oba bazena, koja bi omogućavala ponovnu upotrebu vode u sistemu i time se dodatno štedi u sklopu celog bazenskog kompleksa.

 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 

Aktuelno

 
 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.