Projektovanje, prodaja, izvođenje i održavanje vodovodnih, kanalizacionih i merno – regulacionih sistema sa 24-časovnom tehničkom podrškom.

 
 
 
 
 
 

Mašinske instalacije i vodovod

U sklopu inženjeringa kompanija CMC Group d.o.o. izvodi kompletne montažne radove na sistemima spoljašnjeg vodovoda. Deo izvodimo u saradnji sa građevinskim kompanijama koji su zadužene za svoj deo (zemljane i građevinske radove) a CMC Group izvodi montažu dela zajedno sa nabavkom zahtevanih materijala prema projektima ili odgovarajućim standardima.

U sklopu naših radova su linije vodovodnih cevi sa fazonskim elementima i armaturom, vodovodne šahte, hidranti, odzračevače, blatobrane, vodomerna mesta na linijskim cevovodima, pumpne stanice sa kompletno elektro kontrolnom opremom, filterske stanice.
Za izvođenje ovih radova imamo osposobljene montere te svu potrebnu opremu..


 
 
 
Za više informacija kontaktirajte nas na tel. 011/7875200, 011/7875430 ili preko online obrasca.
 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.