Projektovanje, prodaja, izvođenje i održavanje vodovodnih, kanalizacionih i merno – regulacionih sistema sa 24-časovnom tehničkom podrškom.

 
 
 
 
 
 

Priprema vode

Sva živa bića imaju potrebu za vodom zbog svojih bioloških procesa, ali na žalost danas se čista voda retko može naći. Kako je osnovna orjentacija naše kompanije očuvanje životne sredine i korišćenje energetskih proizvoda koji su ekološki prihvatljivi, nudimo vam:

- Filtraciju vode (mehanička, peščana, sa aktivnim ugljem, samočistni filtri, ultrafiltracija, reverzna osmoza), u zavisnosti od rezultata analize sirove vode, možemo predložiti odgovarajuće rešenje.

- Dezinfekciju vode (sa ozonom, sa hlorom oz. hlor dioksidom, hipohloritom, i UV zračenjem), u vodi je moguće prisustvo različitih vrsta bakterija, mikroorganizama. Sa našim dozirnim sistemima i opremom cevovod se može dezinfikovati lokalno ili pak u celokupnoj instalaciji.

- Omekšavanje vode, tvrda voda predstavlja veliki problem koji je povezan sa nepotrebnim troškovima, kako u domaćinstvu tako i u industriji. Nudimo vam sisteme za omekšavanje vode za sve vaše potrebe.

 
 
 
Za više informacija kontaktirajte nas na tel. 011/7875200, 011/7875430 ili preko online obrasca.
 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.