Projektovanje, prodaja, izvođenje i održavanje vodovodnih, kanalizacionih i merno – regulacionih sistema sa 24-časovnom tehničkom podrškom.

 
 
 
 
 
 

Vodomeri

Za merenje količine potrošene vode, kao i protoka u praksi se najčešće upotrebljavaju mehanički vodomeri.

Mehaničke vodomere možemo da podelimo u dve grupe:

  • vodomeri sa posrednim postupkom merenja zapremine čiji mereni medij vodimo na lopatice turbine. Okretanje turbine je pod određenim uslovima proporcionalna brzini protoka koja je dalje proporcionalna zapreminskom protoku. U tu grupu spadaju jednomlazni i višemlazni vodomeri sa krilnim mehanizmom, Voltmanovi (Woltmann) i turbinski brojači.
  • neposredni zapreminski vodomeri, čiji mereni medij potpuno puni i prazni u mernu zapreminu. Najpoznatija rešenja su vodomeri sa prstenatim klipom i merači sa ovalnim zupčanikom.

Inovativni dizajn sistema za merenje vode kombinuje vodomere i sisteme za očitanje informacija o protoku. Korišćenje rešenja uključuje sisteme obračuna vode u javnim ustanovama, podela troškova vode po potrošnji, nadzor i distribucija u vodovodnom sistemu, industriji i stambenim sistemima.

Nudimo vodomere APATOR Powogaz. Kompanija APATOR kombinuje proizvodnju merače za gas, električnih brojača i vodomera. Pored vodomera APATOR na osnovu specifičnih zahteva pojedinačnih aplikacija takođe nudimo i vodomere drugih proizvođača, sa naglaskom na pouzdanost njihovih rada i jednostavnosti rešenja.

Svi vodomeri odgovaraju svim odgovaraćim zakonima o merenju i pravilniku o mernim zahtevima za vodomere.

 
Produkte sortiraj po:
 
 
 
 
Za više informacija kontaktirajte nas na tel. 011/7875200, 011/7875430 ili preko online obrasca.
 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.