Projektovanje, prodaja, izvođenje i održavanje vodovodnih, kanalizacionih i merno – regulacionih sistema sa 24-časovnom tehničkom podrškom.

 
 
 
 
 
 

Victaulic cevni sistemi

Sistem Victaulic je inovativno, univerzalno i celovito rešitenje za spajanje ožlebljenih cevi sa spojkama i fitinzima već pripremljenih za montažu.

Omogućuje ekonomsku uštedu i uštedu u vremenu, veoma je praktičan za korišćenje, brz i jednostavan sistem koji ne zahteva posebnu montažu osim ručice i ključeva.

Victaulic je četvrta metoda za spajanje cevi pored zavarivanja, prirubničkim i navojnim spajanjem. Koristi se od 1925 godine na cevovodima u poslovnim zgradama, brodogradilištima, vojsci, rudnicima, industriji i različnim aplikacijama svuda po svetu. Nazivni pritisak može biti mnogi veća nego kod prirubninca, težina i dimenzije spojnica su u klasi od jedne trećine do jedne polovine u odnosu na uporedive prirubnice. Broj sastavnih delova je drastično snižen.

Victaulic je idealen za upotrebu u sistemima za protiv požarnu zaštitu, vodovodu, vodoinstalaterstvu, sanitarnoj tehnici, HVAC sistemima, sistemima sa komprimovanim vazduhom, sistemima podmazivanja, industrijskih linijama, veštačkom zasnežavanju, tretmanu vode, rafinerijama, elektranama.

Spojnice se sastoje od dvodelnog kućišta, dva zavrtnja (do 24" ili DN600) i zaptivne gume. Zaptivna guma je oblikovana tako da ima unutrašnju “komoru” koju fluid sam pritiska sa zidom cevi. To znači da se sa povećanjem pritska povećava i zaptivnost. Ta osobina pruža visoke nazivne pritiske sa visokim stepenom sigurnosti. Takođe možemo ponuditi zaptivke pogodne za vakuum.

Za kraj, sveobuhvatan, pouzdan i jednostavan metod za montažu cevi od ugljenika i nerđajućeg čelika, bakra, aluminijuma i drugih materijala prečnika ¾ "do 72" omogućava smanjenje upotrebe radne snage za najmanje 50% i drastično smanjuje broj pitanja oko montaže i prethodne pripreme, uključujući sve povezane troškove.

Prednosti u odnosu na zavarivanje:

  • 5x brža montaža spoja koji se povećava sa povećavanjem prečnika i debljine zida cevi,
  • Kasnija mogućnost rastavljenja spoja (montaža/demontaža, modifikacije sistema, prilagođavanje sistema,...)
  • Nije potrebna kontrola vara (slikanje, rengen, ultra zvuk).
  • Nema rizika od požara/vatre pri zavarivanju
  • Nema nikakvog emitovanja opasnih gasova
  • Krut ili fleksibilni spoj
 
 
 
Za više informacija kontaktirajte nas na tel. 011/7875200, 011/7875430 ili preko online obrasca.
 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.