Projektovanje, prodaja, izvođenje i održavanje vodovodnih, kanalizacionih i merno – regulacionih sistema sa 24-časovnom tehničkom podrškom.

 
 
 
 
 
 

Sistem PAM-GLOBAL S®

Sistem izrađen od livenog gvožđa za odvodnjavanje i unutrašnje kanalizacije PAM Global S je sastavljen od cevi i fazonskih komada od sivog livenog gvožđa i nerđajućeg materijala za spajanje koje su izrađene u skladu sa standardom EN 877. Na raspolaganju je takođe sistem za popravljanje i montažu Tyrodur koji se upotrebljava za razne nosače, konzole i slično.

Cevi su od sivog livenog gvožđa proizvedene pomoću centrifugalnog postupka i toplotno obrađene (žarene) zbog smanjenja unutrašnjih napona i dostizanja boljih mehaničkih osobina. Cevi su unutra zaštićene sa 2k epoksi premazom od 130 mikrona, a spolja osnovna crvena antikorozivna zaštita od 40 mikrona.

Fazonski komadi izrađeni od sive livenog gvožđa su zaštičeni pomoću postupka kataforeze. Spojni material (spojnice) su od EPDM gume i nerđajuće spojnice tipa na primer kao Rapid NG.

Cevi se koriste u kanalizacioniim sistemima i za odvodnjavanje u zgradama i pri odvodnjavanju sa mostova. Specijalna primene su za visoko punjene sisteme u laboratorijama, bolnicama i industriji, gde su prisutne visoke temperature i agresivnost medija. Uporabljaju se takođe u školama, vrtićima, višestambenim zgradama, hotelima, bibliotekama i sve druge javne objekte.

Posebne osobine izražene u oblasti protivpožarne zaštite i zaštiti od buke. Sistem je kompatabilan i označen u skladu sa SIST EN 877. Nominalne dimenzije su DN 50 do DN 300 (unutrašnji prečnik) a po zahtevu mogu se izraditi i do DN 600.

Ugradnja se vrši po uputstvu proizvođača.

 
 
 
Za više informacija kontaktirajte nas na tel. 011/7875200, 011/7875430 ili preko online obrasca.
 
 
 

Bonitetna ocena

 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.,
Ibarski put 11, 11460 Barajevo,
Beograd, Srbija

T: + 381 (11) 787 52 00
F: + 381 (11) 787 54 30
E: office@cmc-group.rs

 
 
 
SLAŽEM SE

Naš veb sajt koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo

Daljim pretraživanjem našeg veb sajta prihvatate korišćenje kolačića koji nam pomažu da Vam obezbedimo dobro korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Mi koristimo Google Analytics u svrhu naše analize i instaliranje kolačića u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.